Jij hebt een verhaal te vertellen..

Je leeft. Je werkt. Je hebt lief. Je geeft waarde en betekenis aan het leven. Aan jezelf. En vooral, aan anderen. Familie. Vrienden. Klanten.
Mensen die je goed kennen. Mensen die je ooit nog gaat ontmoeten of die je achterlaat als je er niet meer bent. Mensen die jij inspireert door wie je bent of wat je voor ze doet.

Ben jij klaar om jouw verhaal te laten horen?

Voor mij bestaat het leven uit verhalen. Van mensen. Van liefde. Van levenslessen om door te geven.

Verhalen zijn er altijd geweest, en zullen altijd voortbestaan. Zoals het leven zelf.

Mijn missie is het vinden en vertellen van al die verhalen. Persoonlijke verhalen verbinden aan de mensen voor wie ze zijn bedoeld. Nalaten voor als we er niet meer zijn. Doorgeven bij het vieren van ons leven.

Op zoek gaan naar het echte verhaal in onszelf. Van onszelf. Nieuwe wendingen geven aan ons eigen verhaal.

Voor mij bestaat het leven uit verhalen. Van mensen. Van liefde. Van levenslessen om door te geven.

Verhalen zijn er altijd geweest, en zullen altijd voortbestaan. Zoals het leven zelf.

Mijn missie is het vinden en vertellen van al die verhalen. Persoonlijke verhalen verbinden aan de mensen voor wie ze zijn bedoeld. Nalaten voor als we er niet meer zijn. Doorgeven bij het vieren van ons leven.

Op zoek gaan naar het echte verhaal in onszelf. Van onszelf. Nieuwe wendingen geven aan ons eigen verhaal.

Wat als je in alle rust jouw eigen woorden zou kunnen vinden?

Wat als iemand je helpt om jouw woorden levendig te verbeelden?

Of die samen met jou op zoek gaat naar het verhaal vanbinnen in jou?

Ik wil mijn eigen pad bewandelen. Helemaal zijn wie ik in essentie diep van binnen ben. Ik wil mijn dromen najagen op mijn eigen manier. In alle vrijheid.
Lang, heel lang, heb ik gezocht en geworsteld met de invulling van dat levenspad. Wat te doen? Waar ben ik goed in? Waar word ik blij van? Wat wil ik toevoegen aan deze wereld?

Vragen waar ik jarenlang helemaal gek van werd, mezelf gek mee maakte in mijn hoofd. Nooit vond ik het genoeg, nooit vond ik mijzelf goed genoeg. Ik bleef zoeken naar dat ene ultieme antwoord op de vraag wat mijn levensmissie is. Wat is mijn bedoeling hier?

In 2018 vond ik eindelijk het antwoord: verhalen vinden, verhalen vertellen.

Een heerlijk, maar verre van eenduidige antwoord. Tja. The story of my life, maar het klopt wel. Het is zelfs spot on, want net zo open en vrij als ikzelf. Het is helemaal wie ik ben. Wat ik te doen heb in deze wereld.

Ik laat de verhalen van anderen leven en voortleven. Overleveringen van ons bestaan.

 

“Ik wilde een boek maken over mijn vader die ik als zeer jong meisje ben verloren. Ik had dozen vol met brieven, dagboeken en foto’s, allemaal van hem, mijn moeder en zelfs mijn grootouders.

Voor mij waren twee dingen heel belangrijk vooraf. Wat is de rode draad in het verhaal? En het aanbrengen van structuur; waar en hoe te beginnen?

Het enthousiasme en de betrokkenheid van Eef tijdens onze gesprekken waren heel stimulerend bij het schrijven. De rode draad van wat ik echt wilde vertellen werd snel duidelijk en tijdens het schrijfproces viel alles op zijn plek. Ook het afspreken van deadlines heeft mij erg geholpen!”

Inez M.

 

“Ik wilde een boek maken over mijn vader die ik als zeer jong meisje ben verloren. Ik had dozen vol met brieven, dagboeken en foto’s, allemaal van hem, mijn moeder en zelfs mijn grootouders.

Voor mij waren twee dingen heel belangrijk vooraf. Wat is de rode draad in het verhaal? En het aanbrengen van structuur; waar en hoe te beginnen?

Het enthousiasme en de betrokkenheid van Eef tijdens onze gesprekken waren heel stimulerend bij het schrijven. De rode draad van wat ik echt wilde vertellen werd snel duidelijk en tijdens het schrijfproces viel alles op zijn plek. Ook het afspreken van deadlines heeft mij erg geholpen!”

Inez M.

Wat kan ik voor jou betekenen?

BookofLIFE

Jouw levensverhaal in een prachtig handgebonden boek. MEER WETEN?

DREAMstory

Schrijf het verhaal van je eigen toekomst in deze 1-daagse workshop aan zee. MEER WETEN?

BookofLIFE

Ik coach je bij het maken van jouw levensverhaal, of dat van een dierbare. Als cadeau, als eerbetoon of gewoon voor jezelf om te koesteren en trots op te zijn. Jouw legacy aan de wereld.

Jij schrijft, ik redigeer & structureer. Of andersom, ik interview en breng met mijn vertelkunst jouw woorden tot leven.

Geen verhaal is te groot of te klein, elk verhaal is uniek.

Jouw verhaal is het waard om te vertellen.

“Het maken van dit boek was zoveel meer dan dat alleen.”

DREAMstory

Als een ware auteur zelf het verhaal van je eigen leven schrijven? Van jouw allerliefste droom? Dat kan!

In een inspirerende 1-daagse workshop aan zee schrijf je het verhaal van je eigen toekomst.

Dé kans om een hele dag te wijden aan je allerliefste droom of wens.

“Dromen. Durven. Doen!”